Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Δεν έχω πάρει την απόφαση μου»

Μουρίνιο: «Δεν έχω πάρει την απόφαση μου»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/5/2013 17:55
Παρότι τα ρεπορτάζ στην Αγγλία κάνουν λόγο πως ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη συμφωνήσει στην Τσέλσι και μάλιστα η συμφωνία θα ανακοινωθεί από τους «μπλε» την 1η Ιουλίου, ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του.

Μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ από τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, το κλίμα στην Μαδρίτη δεν είναι και το καλύτερο για τον «special one», με τον ίδιο ωστόσο να μην επιβεβαιώνει τις φήμες πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από τη «βασίλισσα», δηλώνοντας πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το μέλλον του:

«Όταν πάρω την απόφαση για το μέλλον μου, οι πρώτοι που θα το μάθουν είναι η γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ύστερα ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής. Δεν έχω αποφασίσει αν θα φύγω. Εάν το κάνω, δεν θα δώσω εξηγήσεις. Θα μιλήσω για το μέλλον μου στο τέλος της σεζόν», τόνισε ο 50χρονος τεχνικός.

Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της χθεσινής προπόνησης, οπαδοί των «μερέγχες» επιτέθηκαν φραστικά σε αυτόν και τον βοηθό του κατά την αποχώρηση τους με το αυτοκίνητο από το προπονητικό κέντρο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.