Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φεύγει ο Ιγκουαΐν, μένουν Μπενζεμά, Κασίγιας

Φεύγει ο Ιγκουαΐν, μένουν Μπενζεμά, Κασίγιας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/5/2013 16:40
Την αποχώρηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν από την Ρεάλ Μαδρίτης προανήγγειλε ο γενικός διευθυντής της «βασίλισσας» Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ εν αντιθέσει με τον Μπενζεμά που θα παραμείνει στο σύλλογο σύμφωνα με τα λεγόμενα του. Μένει και ο Κασίγιας.

Ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Χοσέ Άνχελ Σάντσες, μιλώντας στη γαλλική «Equipe», μίλησε για τις αλλαγές που θα γίνουν στους «μερέργχες» το καλοκαίρι έπειτα από τον αποκλεισμό της ομάδας από την Ντόρτμουντ στα ημιτελικά του θεσμού, αναφέροντας πως το καλοκαίρι θα παραμείνει ο Μπενζεμά και θα αποχωρήσει ο Ιγκουαΐν:

«Μια ομάδα σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει δύο με τρεις ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου που να καλύπτουν τη θέση του σέντερ φορ. Το καλοκαίρι από την ομάδα θα αποχωρήσει ο Ιγκουαΐν και ο Μπενζεμά θα πλαισιωθεί με δύο παίκτες που θα αγοράσουμε. Αυτή η απόφαση είναι ειλημμένη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Φεύγει ο Ιγκουαΐν, μένουν Μπενζεμά, Κασίγιας
Από την άλλη, με δηλώσεις του ο Ίκερ Κασίγιας ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτεται να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, παρά τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής που έχει αυτή την περίοδο στην Ρεάλ:

«Το μέλλον μου είναι στην Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο γιατί δεσμεύομαι με συμβόλαιο αλλά και γιατί βρίσκομαι εδώ από 9 χρονών και είναι η ομάδα που θέλω να παίζω», τόνισε μεταξύ άλλων ο διεθνής γκολκίπερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.