Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ισόπαλος στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ξάνθης

Ισόπαλος στην πρόβα τζενεράλε ενόψει Ξάνθης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2013 19:54
Ισόπαλος 2-2 ήρθε στην Κύπρο σε φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια ο Παναθηναϊκός, δείχνοντας αδυναμίες στην άμυνα ενόψει του αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη σε 8 μέρες.

Το παιχνίδι έγινε για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου της Κύπρου, ωστόσο ήταν μια καλή ευκαιρία για τους «πράσινους» να «ξεμουδιάσουν» ενόψει της αναμέτρησης με τη Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη.

Η ελληνική ομάδα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους Μπαρμπαρούση (12’) και Λαγό (67’), ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ισοφαρίστηκε από τους Φρέντι (54΄) και Άλβες (70’ πεν.) ύστερα από ισάριθμα λάθη του Βελάσκες στην άμυνα.

Μάλιστα η Ομόνοια θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, ωστόσο ο Κοτσόλης με σωστές επεμβάσεις στο τέλος, κράτησε την ισοπαλία για την ομάδα του.

Το ματς:


Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και μόλις στο 12ο λεπτό κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Μπαρμπαρούση να κάνει το 1-0 με ωραίο πλασέ. Στη συνέχεια, οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο, χωρίς να μπορούν όμως να δημιουργήσουν σοβαρές ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Παρόλα αυτά δεν απειλήθηκαν παράλληλα, με εξαίρεση ένα σουτ του Χριστοφή στο 37’.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν διαφορετικά, με την Ομόνοια να ισοφαρίζει στο 54’ σε 1-1 με τον Φρέντι, ύστερα από λάθος εκτίμηση του Βελάσκες. Το γκολ έδωσε ρυθμό στη συνέχεια του παιχνιδιού, με τον Μπαρμπαρούση να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 63’, αφού δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα σε κενή εστία έπειτα από την απόκρουση του Γιαννίκογλου στο σουτ Φιγκερόα.

Παρόλα αυτά, στο 67’, οι «πράσινοι» πήραν ξανά προβάδισμα, με τον Λαγό να πιάνει εκπληκτική κεφάλια, κάνοντας το 2-1 . Δύο λεπτά μετά όμως ήρθε η σειρά της Ομόνοιας να απαντήσει, όταν ο Βελάσκες ανέτρεψε στην περιοχή τον Φρέντι και ο Άλβες δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το 2-2.

Στα εναπομείναντα λεπτά, η Ομόνοια είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τους Φρέντι και Άλβες για να πάρει τη νίκη, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις ο Κοτσόλης που είχε περάσει στο παιχνίδι, έσωσε την ομάδα του.

Η τελευταία φάση του παιχνιδιού ανήκε όμως, στον Παναθηναϊκό, με τον Γιαννίκογλου να αποκρούει το σουτ του Ντίνα στις καθυστερήσεις.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.