Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρόμαξε... αλλά θα είναι στο Γουέμπλει!

Τσάμπιονς Λιγκ: Τρόμαξε... αλλά θα είναι στο Γουέμπλει!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/5/2013 00:27
Η Ρεάλ Μαδρίτης άγγιξε το θαύμα, «φλερτάροντας» με ιστορική ανατροπή, όμως τελικώς τα δύο γκολ που πέτυχε στο 82’ και στο 88’ δεν ήταν αρκετά για να σταθούν εμπόδιο στη Ντόρτμουντ, η οποία ηττήθηκε μεν με 2-0, ωστόσο το 4-1 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια!

Αυτό που έζησαν οι γερμανοί το τελευταίο δεκάλεπτο δεν περιγράφεται, με τη Ρεάλ να πετυχαίνει δύο γκολ, αναζητώντας ακόμα ένα για να πάρει αυτή την πρόκριση για το Γουέμπλει. Ωστόσο το σφύριγμα της λήξης έδωσε μια βαθιά ανακούφιση στο σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ οι οποίοι κατάφεραν να οδηγήσουν τη Ντόρτμουντ στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία τους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αρκετά επιθετικά στο πρώτο 15λεπτό, ψάχνοντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους έβαζε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ωστόσο οι τεράστιες χαμένες ευκαιρίες με τους Ιγκουαίν, Ρονάλντο και Οζίλ να μην καταφέρνουν να νικήσουν από κοντά τον Βαϊντενφέλερ, έφεραν τη Ντόρτμουντ να «παγώνει» στη συνέχεια τον ρυθμό και μάλιστα θα μπορούσε να είχε τελιώσει την υπόθεση πρόκριση , εάν οι Γκουντογκάν και Λεβαντόφσκι δεν έχαναν τα… άχαστα.

Αφού η Ρεάλ δεν… πέθανε, τα έδωσε όλα για όλα στο τελευταίο δεκάλεπτο και «φλέρταρε» με μια από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς τα γκολ των Μπενζεμά (82’) και Ράμος (88’) την έβαλαν ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Παρόλα αυτά οι Γερμανοί άντεξαν στα εναπομείναντα εφιαλτικά γι αυτούς λεπτά (2+ 7 λεπτά καθυστερήσεις) και τελικώς πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.