Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πίρλο: «Ήμουν κοντά  σε Τσέλσι και Ρεάλ»

Πίρλο: «Ήμουν κοντά σε Τσέλσι και Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/4/2013 19:35
Στην αποκάλυψη πως βρέθηκε ένα βήμα πριν υπογράψει στην Τσέλσι αλλά και την Ρεάλ Μαδρίτης την περίοδο που βρίσκονταν στη Μίλαν αποκάλυψε ο Αντρεα Πίρλο.

Ο άσος της Γιουβέντους μιλώντας στο «Voetbal Primeur», τόνισε πως είχε ήδη έρθει στο παρελθόν σε συμφωνία με την Τσέλσι, ωστόσο η τότε παρέμβαση του Μπερλουσκόνι, τον κράτησε στο Μιλάνο.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως το 2006 βρέθηκε κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως ο Γκουαρντιόλα τον προσέγγισε για να αποσπάσει την υπογραφή του το 2011 για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, όμως και εκεί ο Μπερλουσκόνι παρενέβη και έβαλε τέλος στη μεταγραφή:

«Είχα έρθει σε συμφωνία με την Τσέλσι την περίοδο που έπαιζα στη Μίλαν, ωστόσο ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρενέβη και τελικώς έμεινα στο Μιλάνο.

Μάλιστα ήμουν πολύ κοντά στο να γίνω παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης το 2006 όταν εκεί βρίσκονταν ο Φάμπιο Καπέλο. Από την άλλη, το 2011 ο Γκουαρδιόλα με προσέγγισε ώστε να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα, όμως και εκεί ο Μπερλουσκόνι έβαλε τέλος στη μεταγραφή
», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός χαφ.

Μάλιστα ο ίδιος στη συνέχεια ανέφερε πως η απόφαση του να φύγει από τη Μίλαν μετά από 10 χρόνια για λογαριασμό της Γιουβέντους, ήταν η καλύτερη απόφαση της καριέρας του:

«Δεν μετανιώνω που έφυγα από την Μίλαν, ήταν το καλύτερο και για τις δύο πλευρές . Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Ήταν αναμφισβήτητα η καλύτερη απόφαση της καριέρας μου να υπογράψω στη Γιουβέντους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.