Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δώνης: «Έχω την ευθύνη για την ήττα, ο ιδιοκτήτης θα κρίνει»

Δώνης: «Έχω την ευθύνη για την ήττα, ο ιδιοκτήτης θα κρίνει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/4/2013 01:47
Την ευθύνη για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο Ελλάδας πήρε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε πως «υπάρχει ιδιοκτήτης που ξέρει τη πρέπει να κάνει».

Ο τεχνικός του «δικέφαλου» ήταν εμφανώς απογοητευμένος από τον άσχημη εικόνα της ομάδας η οποία έχασε την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του θεσμού, ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα και τόνισε πως είναι σύμφωνος με όποια απόφαση πάρει ο Ιβάν Σαββίδης.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης:


«Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους, για την ομάδα πάνω απ’ όλα αυτός ο αποκλεισμός. Είναι ένα δυνατό χτύπημα για εμάς, επίσης, απογοητεύσαμε και τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και τον κόσμο μας. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Δεν ήμασταν αντάξιοι. Συγχαρητήρια στον Αστέρα για την πρόκριση.

Τέτοια παιχνίδια είναι ειδικών συνθηκών. Πιο πολύ πήγαμε καλά αμυντικά παρά με τη μπάλα στα πόδια και δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ. Επιμένω ότι είναι μία ήττα που πονάει πάρα πολύ. Όλοι μας έχουμε ευθύνη και την μεγαλύτερη φυσικά την έχω εγώ».

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Ήμασταν κακοί και περιλαμβάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά. Η συμπεριφορά μας μετά το γκολ ήταν πολύ κακή. Αυτή την στιγμή είμαστε στεναχωρημένοι, περνάμε μία δύσκολη στιγμή. Όταν χάνεις έναν στόχο υπάρχει προβληματισμός».

«Δεν ήθελα να σπαταλήσω μία αλλαγή και το κάναμε λίγο αργότερα, αλλά γενικώς η εικόνα μας με την μπάλα στα πόδια ήταν κακή. Στο τεχνικό κομμάτι μπορείτε να κάνετε ανάλυση και να ρίξετε την ευθύνη σε εμένα. Υπάρχει ιδιοκτήτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει, όλοι κρινόμαστε. Στα κρίσιμα παιχνίδια με τον Αστέρα είναι αλήθεια ότι δεν κάναμε ότι μπορούσαμε και σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή.

Η θέση του προπονητή είναι πάντα δύσκολη, σήμερα είσαι σε μία θέση και αύριο δεν είσαι, αυτό το κρίνουν άλλοι. Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να κρίνω την χρονιά. Αυτή την στιγμή χάσαμε έναν στόχο και είναι αποτυχία».

Στη συνέχεια τόνισε πως:

«Θα παρθούν κάποιες αποφάσεις το καλοκαίρι… Το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει δυνατή ομάδα και να παίρνει τίτλους, γιατί έτσι καταξιώνεσαι ως προπονητής και ως παίκτης. Αυτό είχα πει στους παίκτες μου αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα να παραμείνει ενωμένη γιατί το ποδόσφαιρο έχει και κακές στιγμές. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να προχωρήσει ανεξάρτητα από το ποιος είναι προπονητής, ποιοι είναι οι παίκτες, πρέπει να προχωρήσει για να πάρει τίτλους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.