Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Βονόρτας: «Παιχνίδι ορόσημο το μπαράζ με Ξάνθη»

Βονόρτας: «Παιχνίδι ορόσημο το μπαράζ με Ξάνθη»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2013 19:56
Ως ορόσημο χαρακτήρισε τον αγώνα μπαράζ με τη Ξάνθη ο Γιάννης Βονόρτας, καθώς η νίκη μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό μια ακόμα ευκαιρία να αγωνιστεί στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ», εξήγησε τη σημασία του αγώνα με τη Ξάνθη, καθώς όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα έχει πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη (εφόσον ο ΠΑΣ δεν πάρει άδεια).

Ο ίδιος τόνισε πως θα ήταν καλύτερο η αναμέτρηση να γίνει πριν το Πάσχα, έκανε λόγο πως η αποτυχημένα χρονιά των «πρασίνων» οφείλεται πολλάκις στην έλλειψη χημείας, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και με μικρό μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Βονόρτας στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ»:


Για την σημασία του αγώνα με την Ξάνθη:

«Ξέρουμε ότι παίζουμε τους στόχους μιας χρονιάς. Έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρώπη. Είναι όλοι οι παίκτες μας συνειδητοποιημένοι. Υπάρχει βέβαια το Πάσχα μπροστά μας αλλά όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι».

Για τη διακοπή και αν θα επηρεάσει:

«Σίγουρα προερχόμαστε από μια περίοδο με καλούς αγώνες. Παίξαμε δυο καλά παιχνίδια. Ένα νικηφόρο με την Βέροια και είχαμε και μια καλή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη. Θα ήταν καλό να παίξουμε τώρα. Το τι θα γίνει σε δυο εβδομάδες στο μπαράζ με την Ξάνθη θα το δούμε τότε».

Για το αν φοβήθηκε να αναλάβει τον Παναθηναϊκό:

«Όχι ήμουν αποφασισμένος. Ήθελα να προσπαθήσω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό».

Αν του έχει ανοίξει η όρεξη για κάτι παραπάνω:

«Φυσικά και βλέπω το μέλλον. Και όποιος ασχολείται με τον Παναθηναϊκό θέλει να πηγαίνει και πιο ψηλά. Ο Παναθηναϊκός βέβαια είναι το πιο ψηλά αλλά θέλουμε και επιτυχίες με τον Παναθηναϊκό».

Για την φετινή χρονιά:

«Φάνηκε από την αρχή ότι είναι κακή. Δεν υπήρξε χημεία σε πολλά θέματα. Στις αποτυχίες και στις επιτυχίες ευθύνονται όλοι».

Για την επόμενη σεζόν:

«Όσον αφορά για την επόμενη περίοδο ναι υπάρχουν τα συμπεράσματα αυτής της χαμένης χρονιάς τα οποία θα τα χρησιμοποιήσουμε για να προχωρήσουμε στην επόμενη σεζόν. Φυσικά ορόσημο για μας πλέον είναι το ματς με την Ξάνθη το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να έχουμε ελπίδες για να βγούμε στην Ευρώπη».

Για το αν θα αγωνιστεί ο Σεϊταρίδης στο ματς με την Ξάνθη:

«Σύμφωνα με τα όσα μας έχουν πει από το ιατρικό τιμ θα είναι μαζί μας».

Για το αν μπορεί να χτιστεί μια ομάδα με ένα μικρό μπάτζετ όπως αυτό που θα έχει ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν:

«Ναι σίγουρα μπορεί. Οι τιμές στην Ευρώπη είναι διαφορετικές από ότι εμφανιζόντουσαν στην χώρα μας. Υπάρχουν περιπτώσεις καλών παικτών σε καλές τιμές».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.