Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε έδαφος η Τότεναμ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι

Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε έδαφος η Τότεναμ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/4/2013 19:10
Δύο βαθμούς που ίσως της στοιχήσουν στη μάχη για να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ, «πέταξε» η Τότεναμ η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Γουίγκαν και έδωσε την ευκαιρία σε Άρσεναλ και Τσέλσι να απομακρυνθούν από τους «πετεινούς» εφόσον κερδίσουν αύριο στα δικά τους παιχνίδια. Επέστρεψε στις νίκες η Σίτι.

Σοβαρό βαθμολογικό πλήγμα δέχθηκε στο «DW» η Τότεναμ, η οποία ναι μεν πήρε γρήγορο προβάδισμα με τον γκολ του Μπέιλ στο 9ο λεπτό, ωστόσο η Γουίγκαν δεν τα παράτησε και γύρισε το παιχνίδι με τα γκολ των Μπόις (11’) και ΜακΜάναμαν (49’) σε 2-1.

Ο Μπόις με αυτογκόλ στο 89’, διαμόρφωσε το τελικό 2-2, σκορ που όμως δεν αφήνει χαμόγελα στο στρατόπεδο των «πετεινών», καθώς έχασαν την ευκαιρία να προσπεράσουν τις Άρσεναλ και Τσέλσι που βρίσκονται στην3η και 4η θέση, οι οποίες οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι εφόσον αυτές κάνουν αύριο το καθήκον τους και πάρουν τις εντός έδρας νίκες με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σουόνσι αντίστοιχα, η Τότεναμ θα βρεθεί σε θέση κυνηγού για την κατάκτηση μιας προνομιούχας θέσης που οδηγεί στο σεντόνι.

Επέστρεψε στις νίκες με... ρεκόρ η Σίτι


Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε έδαφος η Τότεναμ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι
Στις νίκες επέστρεψε η Μάντσετσερ Σίτι η οποία επικράτησε με 2-1 της Γουέστ Χαμ και μάλιστα ισοφάρισε ρεκόρ που κρατούσε από το 1927!

Συγκεκριμένα οι «πολίτες» κατάφεραν να σκοράρουν για 48ο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην έδρα τους, κάτι που είχε να συμβεί από το μακρινό 1927.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στα «σφυριά», με τον Αγκουέρο να ανοίγει το σκορ στο 28’, ενώ ο Γιάγια Τουρέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 83ο λεπτό. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν ακόμα περισσότερο το προβάδισμα τους.

Από την άλλη πλευρά, ο Κάρολ κατάφερε να μειώσει στο 90+4’ για τη Γουέστ Χαμ, ωστόσο ήταν πλέον αργά για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι έμεναν στην 10η θέση με 42 βαθμούς.

Νίκη...σωτηρίας για Στόουκ, «τρίποντο» ελπίδας για Έβερτον


Πρέμιερ Λιγκ: Έχασε έδαφος η Τότεναμ, επέστρεψε στις νίκες η Σίτι
Σε ένα κάκιστο παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες, η Στόουκ πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Νόριτς χάρη στο τέρμα του Άνταμ στο 46’, και σχεδόν εξασφάλισε την παραμονή της στη κατηγορία. Αντίθετα με την ήττα, η Νόριτς έμεινε στους 38 βαθμούς και μπήκε σε περιπέτειες για τη σωτηρία της.

Από την άλλη, η Έβερτον επέστρεψε στις νίκες με το τελικό 1-0 απέναντι στη Φούλαμ και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από τη 5η Τότεναμ, στον αγώνα που κάνει για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σκόρερ του νικητήριου τέρματος για τα «ζαχαρωτά», ο Στίβεν Πίενααρ στο 16’.

Τέλος, η Γούεστ Μπρομ πήρε επιβλητικό διπλό στην έδρα της Σαουθάμπτον με 3-0.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.