Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Με το… αριστερό ο ΠΑΟΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/9/2014 23:17
Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ελλάδας ο ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν έπαιξε καλά και ηττήθηκε με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο» , με τον Αναστασιάδη να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές

Την ήττα με 1-0 από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς γνώρισε στο «Καυτανζόγλειο» ο ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να είχε καλές στιγμές με τους Μάρτενς, Παπαδόπουλο και Πόζογλου στα πρώτα λεπτά για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο στο 18’ οι γηπεδούχοι με δυνατό σουτ του Ευσταθίου πήραν προβάδισμα.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Αθανασιάδη στο 60’ δεν απείλησε σημαντικά τον Απόλλωνα ο οποίος ισοβαθμεί πλέον στην πρώτη θέση του ομίλου μαζί με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος κέρδισε με 1-0 την Κέρκυρα χάρη σε γκολ του Ακόστα.

Απόλλων Καλαμαριάς: Βρονταράς, Γαλανόπουλος, Κατσιαρός, Μπερντέμ, Βαγγελόπουλος, Ακασού (52’ Ολίσε), Καράμπελας, Ευσταθίου, Μπιτσάκος, Νατσιόπουλος (66’ Σουλίδης), Γκέσιος (76’ Αναστασίου).

ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης (74’ Σκόνδρας, Τζιόλης, Σαββίδης (52’ Τζανδάρης), Γκολάσα, Μάρτενς, Κουλούρης, Πόζογλου (52’ Αθανασιάδης), Παπαδόπουλος.

Φάσεις και γκολ:



Οι δηλώσεις του Αναστασιάδη μετά το παιχνίδι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.