Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη στο Βόλο για Παναθηναϊκό (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Νίκη στο Βόλο για Παναθηναϊκό (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/9/2014 20:59
Με γκολ του Ατζαγκούν στο 17’ ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του. Είχε δοκάρι στο 67’ ο Μπούι.

Με νίκη έφυγε από το Βόλο ο Παναθηναϊκός ο οποίος κέρδισε με 1-0 τον τοπικό Ολυμπιακό και πήρε τους τρεις βαθμούς στην 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν επίσης Παναιτωλικός και Χανιά.

Καλή εμφάνιση από τους «πράσινους» οι οποίοι δημιούργησαν ευκαιρίες από τα πρώτα λεπτά και στο 17’ κατάφεραν να προηγηθούν με σουτ του Ατζαγκούν που ήρθε έπειτα από λάθος συνεννόηση των Κολλίτσι με τον Γιαλλούση.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε στη συνέχεια να πετύχει γκολ και να επιστρέψει στο παιχνίδι, ωστόσο με εξαίρεση μια φάση στο 37’ όπου ο Πέτριτς πρόλαβε να διώξει προ του Μακρυδημήτρη έπειτα από λάθος έξοδο του Στιλ, οι γηπεδούχοι δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα την ομάδα του Αναστασίου στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός είχε δοκάρι με σουτ του Μπούι στο 67’ για να διπλασιάσει τα τέρματα του, ενώ στο 80’ ο Στιλ απόκρουσε σωτήρια το σουτ του Πινάρες, κρατώντας το 1-0 για τους «πράσινους».

Τρία λεπτά μετά ο Καρέλης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «γράψει» το 2-0 καθώς βρέθηκε σε τετ-α-τετ με τον Κολλίτσι, ωστόσο έστειλε τη μπάλα άουτ, με το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης, και τον Παναθηναϊκό να φεύγει με τη νίκη από τον Βόλο.

Ολυμπιακός Βόλου: Κολλίτσι, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Γιαλλούσης, Μαργαρίτης, Ρόκας, Πινάρες, Θέος (46’ Κορνελάτος), Ζέσους, Μπιτάνγκ, Κούτσι.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Λαγός, Πράνιτς (63’ Μπούι), Ατζαγκούν, Μπαϊράμι (75’ Καρέλης), Πέτριτς (65’ Δώνης), Κλωναρίδης.

Στο άλλο παιχνίδι, Πανιώνιος και Φωστήρας έμειναν στο 0-0 στη Νέα Σμύρνη, με τον Ολυμπιακό να μένει έτσι μόνος στην κορυφή του ομίλου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.