Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πέντε μεταγραφές για Ίντερ!

Πέντε μεταγραφές για Ίντερ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/4/2013 21:14
Όχι μία, όχι δύο, αλλά πέντε ποδοσφαιριστές για το καλοκαίρι έκλεισε η Ίντερ, όπως αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Μάρκο Φασόνε.

Ο λόγος για τους Λασάλτ (Ντεφενσόρ), Καμπανιάρο (Νάπολι), Αντρεόλι (Κιέβο), Μπότα (Τίγκρε) και Ικάρντι (Σαμπντόρια) οι οποίοι από την νέα σεζόν θα ανήκουν στις τάξεις των «νερεατζούρι».

Μάλιστα ο Φασόνε ανέφερε πως πρόκειται για οικονομικές κινήσεις, καθώς τα οικονομικά του συλλόγου δεν επιτρέπουν να ξοδευτούν πολλά λεφτά:

«Τα οικονομικά μας δεν μας επιτρέπουν να ξοδέψουμε τρελά λεφτά αυτή την στιγμή. Έχουμε αποκτήσει ήδη πέντε ενδιαφέρουσες μεταγραφές για τη νέα σεζόν, τους Λασάλτ, Καμπανιάρο, Αντρεόλι, Μπότα και Ικάρντι » τόνισε χαρακτηριστικά.

Who is Who:


Η πιο αξιοσημείωτη μεταγραφή από τους 5 παίκτες που αποκτήθηκαν είναι αυτή του επιθετικού της Σαμπντόρια, Ικάρντι. Ο 20χρονος Αργεντινός έχει εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις του τη φετινή σεζόν στην Ιταλία, πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 27 αγώνες στη Σέριε Α και βρίσκονταν ήδη στο στόχαστρο αρκετών ομάδων ενόψει του καλοκαιριού.

Από κει και πέρα, ο Λάσάλντ παίζει ως κεντρικός χαφ στην Ντεφενσόρ και είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουρουγουάης, ενώ έχει και ιταλικό διαβατήριο. Στον χώρο του κέντρο αγωνίζεται και ο Ρούμπεν Μπότα ο οποίος είναι 23χρονος Αργεντινός που παίζει στη Τίγκρε.

Τέλος, ως ελεύθεροι αποκτήθηκαν οι αμυντικοί Καμπανιάρο και Αντρεόλι, οι οποίοι αγωνίζονται σε Νάπολι και Κίεβο αντίστοιχα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.