Forum / Συζητήσεις

Επιλογή κατηγορίας » Συζήτηση για το Ποδόσφαιρο » Τον πούλο, τα κουβαδάκια σας και μακριά
30/03/2016 13:11
Βασικά ήθελα να χωράει και η συνέχεια που θα ήταν "και μακριά από την παραλία" στον τίτλο του σχολίου. Γιατί μετά την παράταση της αργοκαθισοκωλίας των δικηγόρων δεν θα γίνει η δίκη στο ΣτΕ οπότε είναι μάλλον θέμα ωρών να πάρουμε τον πούλο (έξω ρε!!!) τα κουβαδάκια μας (τις ομάδες μας) και να μείνουν μακρι'α από την παραλία (τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις). Κι όλα αυτά εξαιτίας ενός ανίδεου που τα 'χει ρουφήξει από κάποιους εκεί πάνω να τα διαλύσει όλα. Αρκεί να διαλυθεί ο Ολυμπιακός. Δεν μας ενδιαφέρει αν θα διαλυθούν κι όλοι οι υπόλοιποι. Τώρα αν οι Έλληνες γουστάρουν τη μαλακία ΚΟντωνή τότε αξίζει κάθε ίντσα από αυτό που θα τους συμβεί.

31/03/2016 14:13
Ακούω τις βλακείες των ηλιθίων παναθηναϊκών δημοσιογραφίσκων που δεν ξέρουν ούτε ορθογραφία να ζητάνε το Grexit. Και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι όλο το ζήτημα είναι η Σταλινική ιδεολογία του ελέγχου κάθε πολιτικής δραστηριότητας. Δεν ενδιαφέρει τον Κοντωνή να καθαρίσει κανένα ποδόσφαιρο. Τον ενδιαφέρει να βάλει τους δικούς του ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις και να ελέγχει τα πράγματα. Και φυσικά να αρχίσει να ευνοεί μια συγκεκριμένη ομάδα.

Κάθομαι και ακούω τους παναθηναϊκούς και τους παοκτζήδες που το μόνο που θέλουν είναι να πάρουν τα πρωταθλήματα χωρίς να επενδύουν δεκάρα και χωρίς ομάδες τις προκοπής. Το συμπέρασμα είναι ένα. Ο Ολυμπιακός να καταστραφεί και ας διαλυθεί όλη η Ελλάδα.

Αν οι Έλληνες κάτσουν στους καναπέδες τους και δεχτούν αυτή την καταστροφή αδιαμαρτύρητα τότε τους αξίζει. Και τους αξίζει να βρεθούν κι άλλες 100.000 άνεργοι. Αλλά είπαμε. Εφόσων εγώ δεν δουλεύω τότε δεν πρέπει να δουλέυει και κανένας άλλος. Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η ιδεολογία των ηλιθίων. Και τους αξίζει να ψοφήσουν της πείνας.


01/04/2016 13:43
1η Απριλίου. Και όμως εμένα μου ακούγεται σαν 21η Απριλίου. Η μέρα του στυγνού και ωμού εκβιασμού του ηλίθιου Κοντωνή. Ή η ΕΠΟ παραιτείται, γίνεται Σταλινική και υπέρ του ΠΑΟ και του ΠΑΟΚ ή το ποδόσφαιρο καταστρέφεται ολοκληρωτικά. Η ΕΠΟ δεν πρέπει να παραιτηθεί. Πρέπει να περιμένει την απόφαση του ΣτΕ όποτε βγει. Βέβαια η απόφαση θα είναι υπέρ του Κοντωνή μια και τα μέλη του έχουν ήδη αντικατασταθεί από Σταλινικούς αλλά η ΕΠΟ δεν πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό. Κι ας πάει ο βλάκας ο ΠΑΟ και ο ηλίθιος ΠΑΟΚ να ξαναπαίρνουν ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Τόσοι βλαμμένοι είναι.

Και βέβαια ας μην τολμήσει κανένας εκ του Ελληνικού λαού να διαμαρτυρηθεί. Ας συνεχίσουν να κάθονται άνετα στον καναπέ τους. Δεν τους αξίζει να σωθούν. Τους αξίζει να αφανιστούν και σαν ράτσα και σαν φυλή. Εμείς οι υπόλοιποι τι φταίμε;


05/04/2016 11:42
10 μερούλες ακόμη. 10 μερούλες μέχρι ή ο ηλίθιος Κοντωνής να ανακαλέσει την βρωμερή του απόφαση για το Κύπελλο και να επιτρέψει τον έλεγχο όλων των νόμων από το 1999 και μετά ώστε να σταματήσει κάθε παρέμβαση της κυβέρνησης στην λειτουργία της ΕΠΟ ή να αποβληθεί η ΕΠΟ και οι Ελληνικές ομάδες.

Οι ακόμη πιο ηλίθιοι δικηγόροι δεν έδωσαν άδεια για την τέλεση της δίκης στο ΣτΕ και να δωθεί έτσι μια λύση στον ηλίθιο να γλυτώσει τα χειρότερα.

Καταρχήν μπράβο στην ΕΠΟ που δεν υπέκυψε στον ωμό και αισχρό εκβιασμό που επιχείρησε ο ηλίθιος.

Υποτίθεται δε ότι κάλεσε τους εκπροσώπους των 4 μεγάλων για συνάντηση σήμερα. Λες και δεν ξέραμε ότι θα ανακοινωθεί κάποιου είδους συμφωνία για να μην τη φάμε στον κώλο. Ακόμη κι έτσι όμως καλύτερα θα είναι από το Grexit. Μέχρι την επόμενη φορά που ο ίδιος ηλίθιος θα προκαλέσει θέμα.


06/04/2016 11:45
Η επίσημη επιστολή που έστειλε η FIFA:

http://www.epo.gr/media/files/FIFA_UEFA/FIFA_letter_ENG_5-4-2016.pdf

Εκτός από το σκηνικό που λέει ξεκάθαρα ότι δεν τους ενδιαφέρει τι νόμους έχουμε εδώ αν δεν κάνουμε αυτό που θένε μας στέλνουν στον διάολο, λένε και στον κοντωνή ξεκάθαρα ότι δεν θα ξαναπαρέμβει στην ΕΠΟ.

Κάτι που ο Σταλινικών αντιλήψεων Κοντωνής δεν μπορεί να επιτρέψει. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει μια ανεξάρτητη αρχή (η ΕΠΟ) που να μπορεί να βγάζει αποφάσεις ενάντια στην κυβερνητική πολιτική.

Από την άλλη η ΕΠΟ τα έχει κάνει κυριολεκτικά μαντάρα. Έχει το ίδιο μερίδιο ευθύνης με τον Κοντωνή. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι ξεκάθαρα ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ και ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ απαιτήσεις του Κοντωνή μπορούν να περάσουν.

Η ουσία για μένα είναι ΜΙΑ. Στο διάολο το ποδόσφαιρο κι ακόμη παραπέρα. Δεν θέλω όμως ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ότι θα κληθώ να πληρώσω φόρους για τα δισεκατομμύρια που θα κοστίσει στους Έλληνες φορολογούμενους το Grexit.


08/04/2016 09:47
Η σημερινή δήλωση ότι θα περιμένει την απόφαση του ΣτΕ η οποία μπορεί να κάνει και μήνες να βγει ενώ την άλλη εβδομάδα η Ελλάδα θα έχει αποταχτεί από τις τάξεις της FIFA και της UEFA μόνο ως απόδειξη των προθέσεων του Κου Κοντωνή και της κυβέρνησης του μπορεί να εκληφθεί. Η σταλινική τους τακτική για τον έλεγχο της ΕΠΟ δεν απέδωσε και τώρα θα τα διαλύσουν όλα προκειμένου να την αποκτήσουν.

Και εφόσων ο κόσμος δεν σηκώνεται απο τους καναπέδες και τα πρωΙνάδικα να βγει στον δρόμο να διαμαρτυρηθεί και να τους πετάξει έξω, τους αξίζει η απόλυτη καταστροφή και οι φόροι που θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του. Να είναι όμως έτοιμοι οι παοκοπαοαεκτζήδες να πληρώσουν τις συνέπειες των ενεργειών τους που οδήγησαν εκεί τα πράγματα. Με τη ζωή τους.


11/04/2016 13:04
Όπως ήταν αναμενόμενο μάλλον πάμε για συμβιβασμούς. Ο Τσίπρας παρέκαμψε τον Κοντωνή και κάλεσε Μελισανίδη, Μαρινάκη. Τώρα το τι είπαν είναι θέμα καθώς τα στόματα είναι ερμητικά κλειστά. Όμως η δήλωση του Θεοδωρίδη είναι ενδεικτική. Και Grexit να υπάρξει ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πρόβλημα. Ο μαρινάκης σίγουρα δεν ικανοποιήθηκε από αυτά που άκουσε.

Εμένα όμως με ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ η παρουσία του Μελισανίδη. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ένας άνθρωπος που επισήμως ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ? Τι δουλειά έχει ένας άνθρωπος που συνδέεται με μια ομάδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ?

Και μετά βγάζει και ανακοίνωση η ΑΕΚ. Η ομάδα που έκλεψε 440.00.000 Ευρώ και τώρα μας κάνει και τον καμπόσ αντί να βγάζει τον ΣΚΑΣΜΟ με τις σκευωρίες της και τα παραθυράκια του νόμου που της επέτρεψαν να υπάρχει καν! Οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση θα είχε διαλυθεί και οι άνθρωποι της θα ήταν φυλακή τώρα! ΚΑΙ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!! Το τι γράφει η ανακοίνωση δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου....


11/04/2016 14:53
Μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα εξέλιξη στο ζήτημα! Απ' ότι φαίνεται παρενέβει η Τρόϊκα και απαγόρευσε το οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό grexit καθώς ο λογαριασμός θα υπερβεί τα 500.000.000 Ευρώ και θα πέταγε έξω τις διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση! Άντε να δούμε που θα καταλήξει το ζήτημα!

13/04/2016 14:19
Όπως πάντα συμβαίνει μετά από έξωθεν παρέμβαση οι Έλληνες βρίσκουν συμβιβαστική λύση παραμερίζοντας ηλίθιους εγωισμούς και την ανάγκη τους για επιβολή κυριαρχίας. Η ίδια η συμφωνία για μένα είναι παντελώς αδιάφορη. Από τη στιγμή που οι δύο κύριοι στόχοι της κυβέρνησης απέτυχαν παταγωδώς την θεωρώ ικανοποιητική. Και για όποιον δεν θυμάται τους δύο αυτούς στόχους, ο ένας ήταν ο έλεγχος με πραξικοπηματικό τρόπο μιας αυτόνομης και ανεξάρτητης αρχής και ο δεύτερος να αποκτήσουν εύνοια οι ομάδες που δεν επενδύουν ούτε δεκάρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Απάντηση

Σχόλιο:  
 
Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.


Πρόγραμμα

19:00

Novasports 1HD

Ολυμπιακός - Βάτενς

Περισσότερα
Έχεις site ή blog;

Βάλε δωρεάν ζωντανά αποτελέσματα στοιχήματος στο site ή blog σου.Πληροφορίες

Παίξε Online Στοίχημα

Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: