Forum / Συζητήσεις

Επιλογή κατηγορίας » Συζήτηση για το Στοίχημα » Λύση για να ξεφύγουμε από τον ΟΠΑΠ
18/03/2016 13:31
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θεωρώ τον Μελισανίδη μεγάλο κλέφτη και επειδή απ΄ ότι καταλαβαίνω πάνε να του δώσουν το στοίχημα αποκλειστικότητα θα κάνω κάτι γι αυτό και το προτείνω σε όποιον άλλον θέλει να μη μείνει κολλημένος στις επιλογές που θα του δώσει ο στημένος ΟΠΑΠ. Βρήκα λοιπόν έναν betting agent στο εξωτερικό. Θα ανοίξω λογαριασμό στους μεγάλους bookmakers χωρίς να κινδυνεύω με κλείσιμο ή περιορισμό και θα μου δώσει και VPN για να φείνεται ότι δεν παίζω από την Ελλάδα. Και ο Μελισανίδης άλλη δεκάρα από την τσέπη μου με το έτσι θέλω δεν θα πάρει.

21/03/2016 13:35
Συνεχίζοντας τη λύση εναντίον της κλεψιάς από την τσέπη μας που προορίζεται για να γεμίσει τις τσέπες του Κου Αρχικλέφτη, βρήκα το site ΒΕΤ-ΙΒC.com. Εκεί μπορώ να ανοίξω λογαριασμό σε SBOBET, MAXBET, PINNACLE, MATCHBOOK, BETISN, BETFAIR για ένα σύνολο 700 ευρώ (100 στο καθένα εκτός από την BETFAIR που θέλει 200 ελάχιστη κατάθεση). Πληρώνω μέσω του λογαριασμού μου στο skrill στέλνω λεφτά και εκεί τα παίρνω πίσω. Τώρα ψάχνω για τυχόν αρνητικά σχόλια που να μου πουν ότι ο τάδε δεν είναι εντάξει. Αν ικανοποιηθώ με αυτά που θα βρω τότε ο Κος Μελισανίδης ας πληρωθεί μόνο από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

24/03/2016 13:12
Μετά από αρκετό ψάξιμο που μου έδωσε τις απαντήσεις που ήθελα πήρα την απόφαση να ρισκάρω τα πρώτα 100 Ευρώ και να ανοίξω ένα λογαριασμό. Αν όλα πάνε έτσι όπως πρέπει και ειδικά μάλιστα με το VPN και μπορώ να παίξω χωρίς πρόβλημα τότε το μοναδικό ζήτημα θα είναι το πως θα κερδίζω συνέχεια καθώς μετά το 100άρικο δεν θα έχω να στείλω άλλα έξω.

28/03/2016 13:51
Λοιπόν το πείραμα πέτυχε. Έπαιξα το 100άρικο, κέρδισα άλλα 50 και τα πήρα όλα πίσω μόλις μια μέρα μετά την αίτηση για απόσυρση. Και όχι μόνο πέτυχε ως δοκιμή για τον συγκεκριμένο πράκτορα αλλα πέτυχε κι ως δοκιμή αποδόσεων. Κέρδισα 150 ενώ αν έπαιζα τα ίδια στοιχήματα στον Μελισανίδη θα έπαιρνα 35. Για μένα αυτό αποτελεί και απόδειξη ότι ο ΟΠΑΠ και ο Μελισανίδης θέλουν να πάρουντα λεφτά του Ελληνικού λαού για να πληρώσουν το γήπεδο και τους παίκτες της ΑΕΚ. Συγνώμη αλλά εγώ δεν θα το επιτρέψω αυτό. Βρήκα λύσω να παίζω σε 6 πράκτορες και να παίρνω περισσότερα λεφτά απ' όσα θέλει να μου δώσει ο αρχικλέφτης.

30/03/2016 13:34
Λοιπόν. Μετά την παρανομία του Κοντωνή δεν μ' ενδιαφέρει αν μου λένε ότι δεν μπορεί να στοιχηματίζω όπου θέλω. Και προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον Έλληνα θέλει να βγάλει λεφτά από το στοίχημα να μπει στην BET-IBC να ζητήσει συμβουλές για VPΝ και να ανοίξει εκεί έναν λογαριασμό σε όποιον από τους 6 Bookies θέλει. θα παίρνει 30% παραπάνω αποδόσεις και τα λεφτά του μια φορά την εβδομάδα με πολύ μικρή χρέωση. Παρεπιπτόντως και επεδιή ακούω για παράνομους bookies η BET-IBC δεν είναι bookie και επομένως δεν εμπίπτει στην κατηγορία αυτών που δεν έχουν άδεια.

31/03/2016 14:01
Εχθές το ανέφερα ως τη λύση για στοίχημα με μεγαλύτερες αποδόσεις. Σήμερα και μετά τις αποκαλύψεις ότι ο ηλίθιος Κοντωνής το μόνο που ήθελε ήταν να οδηγήσει τα πράγματα σε εκβιασμό και επομένως μιλάμε για το τέλος των Ελληνικών ομάδων διεθνώς, το επόμενο βήμα είναι ότι θα μειωθούν τα προπατζίδικα και στοιχηματζίδικα. Όποιος λοιπόν μπορεί να δώσει ιδέες για το πως θα παρακαμφθούν τα ηλίθια capital controls για να μπορέσουν οι Έλληνες να βγάλουν καμιά δεκάρα από το στοίχημα σε διεθνές εποίπεδο και να μην πληρώσουν τον Μελισανίδη και το γήπεδο και τους παίκτες της ΑΕΚ καλό θα ήταν να γράψει κάτι και να πει τον τρόπο. Υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες που θέλουν να γλυτώσουν τα λεφτά τους από την λαίλαπα του Τσίπρα και όχι μόνο για να παίξουν στοίχημα. Οι περισσότεροι θέλουν νε ρεφάρουν τα χαμένα των τελευταίων 5 ετών.

01/04/2016 13:23
Αρνούμαι να πιστέψω ότι θα υποχρεωθώ να παίζω στοίχημα με 30% μικρότερες αποδόσεις και υποχρεωτικό μερίδιο από τα λεφτά μου για το γήπεδο της ΑΕΚ. Αρνούμαι να πιστέψω ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσουν να παρακαμφθούν αυτά τα άθλια και τρισκατάρατα Capital Controls που έχουν στραγγαλίσει τη χώρα. Είμαστε Έλληνες και υποτίθεται ότι είμαστε οι ειδικοί στο να βρίσκουμε τα παραθυράκια. Παρακαλείται όποιος έχει κάποιο τέτοιο παραθυράκι να το γνωστοποιήσει και να μην το κρατάει για τον εαυτό του. Χρειαζόμαστε επειγόντως λύση!

05/04/2016 11:35
Ο Πανηλιθιότητατος Τσίπρας ανακοίνωσε λέει ότι μέχρι τις 22 Απριλίου θα έχει τελειώσει η αξιολόγηση. Αν αυτό σημαίνει χαλάρωση ή και άρση των capital control ώστε να μπορεώ να στείλω λεφτά στην BET-IΒC και να παίξω σοβαρό στοίχημα έχει καλώς. Επειδή όμως δεν πιστεύω λέξη από αυτές που ξεχύνονται από τον οχετό που έχει για στόμα ο Πανηλιθιότητατος, εγώ συνεχίζω να ψάχνω για νόμιμη λύση για να παρακαμφθούν αυτές οι αηδίες που έχει επιβάλλει η Βαρουφακιάδα του στην Ελληνική Οικονομία.

11/04/2016 13:09
Για άλλη μια φορά η Αυτού Ηλιθιότης του είπε ψέματα. Ούτε θα λήξει η αξιολόγηση στις 22 Απριλίου ούτε θα χαλαρώσουν τα capital controls. Άρα θα πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση για να παρακαμφθούν γιατί δεν διαννοούμαι να υποχρεώνομαι να παίξω στον κλέφτη τον Μελισανίδη απόδοση 1.50 όταν μπορώ να βρω αλλού απόδοση 1.80 για το ίδιο παιχνίδι!

Η χρήση ξένων που ζουν στην Ελλάδα και να τους δίνουμε τα λεφτά εδώ και να στέλνουν μετά το ισόποσo στο Skrill και το Neteller είναι περιορισμένη λύση. Όπως είναι και η λύση των συγγενών στο εξωτερικό. Θα πρέπει να βρεθεί λύση που να αφορά όλον τον κόσμο.


13/04/2016 14:02
Δεν ξέρω πόσοι το πήραν χαμπάρι ότι το Σ/Κ ανακοινώθηκε ότι δεν περνάνε πλέον οι Ελληνικές πιστωτικές στο εξωτερικό και ότι δεν στέλνονται πράγματα στην Ελλάδα. Οδηγούμαστε από την ηλίθια Σταλινική πρώτη φορά αριστερά στην πλήρη απομόνωση από τους πάντες και τα πάντα. Όποιος λοιπόν έχει κάποια λύση που μπορεί να προτείνει και να τη χρησιμοποιήσουν όλοι οι Έλληνες ώστε να βγάλουν μερικά λεφτά έξω και μετά να χρησιμοποιήσουν αυτά τα λεφτά για να ξεφύγουν από αυτή τη λαιλάπα (τουλάχιστον μέχρι να πέσουν αυτοί οι ηλίθιοι) παρακαλείται να βγει και να την πει. Την περιμένουν πως και πως πάρα πολλοί Έλληνες.

14/04/2016 14:35
Ορίστε και ένας άλλος λόγος να σταματήσει ο κόσμος να δίνει λεφτά στον Μελισσανίδη και το Ελληνικό κράτος και να ψάξει να βρει τρόπο να παίξει μέσω πράκτορα έξω από την Ελλάδα. Κοιτάξτε πως μπορούν να σας κλέψουν αυτοί οι δύο τα λεφτά σας.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε κερδίσει 100.000 Ευρώ.

1) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πάρετε τα λεφτά σας σε μετρητά. Μόνο με μεταφορά σε αριθμό τραπεζικού λογαριασμού.

2) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να πληρωθούν κέρδη σε λογαριασμό που δεν ανήκει σε αυτόν που τα κερδίζει.

3) ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΘ να ανοιχτεί νέος λογαριασμός ή να μπείτε συνδικαιούχος σε ήδη υπάρχοντα λογαριασμό ή να ενεργοποιήσετε ανενεργό λογαριασμό.

Άρα αν δεν έχετε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΥΣΗ είναι να δώσετε το δελτίο σε κάποιον άλλον. Έστω λοιπόν ότι αυτός τα παίρνει τα λεφτά. Μετά πως θα τα πάρετε εσείς; Με το όριο των 420 Ευρώ αναλήψεων και επειδή λογικό είναι και αυτός που τα πήρε για λογαριασμό σας να έχει τις ανάγκες του σε μετρητά, το πολύ να παίρνετε 1.260 Ευρώ το μήνα. Για 100 χιλιάρικα θα χρειαστούν 80 μήνες να πάρετε τα λεφτά σας....

Και όσο για αυτούς που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΛΕΞΟΥΝ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και δεν έχουν κάποιον να εμπιστευτούν να του δώσουν το δελτίο, πολύ απλά αν κερδίζουν ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.

Συνεχίστε να παίζετε στον ΟΠΑΠ....


14/04/2016 15:41
φωνή βοώντος εν τη ερήμω

Όσον αφορά τις αποδοσεις και μονο, παίζεις στις νόμιμες που υπάρχουν στην Ελλάδα και αποφεύγεις τον κλέφτη. Στα μαγαζιά τους εχω να πατήσω πανω απο δέκα χρονια.

Για τα τυγχων κέρδη τωρα. Ας έρθουν αυτα και ξέρω πως να τα φάω η να τα ρευστοποιησω και ας υπάρχουν Capital control.


03/05/2016 11:54
Αυτό που φαίνεται ότι δεν έχεις μάθει είναι ότι και οι νόμιμες παίρνουν τις αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ (υποχρεωτικά) στην Ελλάδα. Μπες στην bet365 εδώ και στο εξωτερικό να δεις ότι έχει διαφορετικές αποδόσεις για την Ελλάδα και διαφορετικές έξω. Η ουσία είναι ότι εφόσων ξέρεις τι πρέπει να παίξεις και είσαι σίγουρος (όσο μπορείς να είσαι) ότι αυτό που θα παίξεις θα αποδώσει να πάρεις εσύ τα λεφτά και όχι ο Μελισανίδης. Τώρα που μπορείς να βγάλεις λεφτά έξω μέσω bitoin είναι τουλάχιστον βλακεία να παίζεις εδώ και να χάνεις 30%. Μπαίνεις σ' έναν πράκτορα τύπου BET-IBC, ανοίγεις λογαριασμό σε bookies τύπου Pinnacle και Betfair που είναι μακράν οι καλύτεροι και οι πιο αξιόπιστοι στον κόσμο ή σε bookies τύπου matchbook αν θες οπωσδήποτε ανταλλακτήριο και όχι sportsbook και βγάζεις λεφτά τα οποία μετά μπορείς να φέρεις εδώ και να λύσεις προβλήματα.

11/05/2016 11:38
Άλλη μια απόδειξη της ανικανότητας και της νοοτροπίας του Μελισανίδη και του ΟΠΑΠ. Σε όλο τον κόσμο κάνουν παιχνίδι με βάση την αρχή του μικρότερου κέρδους από περισσότερους πελάτες. Και τι κάνει ο ΟΠΑΠ; Κατεβάζει τις αποδόσεις για να κρατήσει σταθερά τα κέρδη του από τη διαρκώς μειούμενη Ελληνική αγορά... Βγαίνει και νέος book που δίνει ακόμη περισσότερο κέρδος στον παίκτη κατεβάζοντας το κέρδος στα κερδισμένα δελτία από 5% στο 2%. Κι εδω είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέτουμε τον οβολό μας στον ΟΠΑΠ...

16/05/2016 10:50
Νέα δεδομένα στο ζήτημα φέρνει η ανακοίνωση ότι μετά την περιβόητη αξιολόγηση είναι πολύ πιθανό να υπάρχει διαχωρισμός παλαιού και νέου χρήματος με τις νέες καταθέσεις να μην υπόκεινται πλέον σε capital control. Αν ισχύεσει θα δώσει και πάλι την δυνατότητα στους Έλληνες να αποφασίσουν μόνοι τους τι θέλουν να κάνουν με τα λεφτά τους. Να βγάλουν μεγαλύτερο κέρδος και να ωφεληθεί και η εφορία, ή να συνεχίσουν να πληρώνουν τον Μελισανίδη, το γήπεδο του και τους παίκτες της ΑΕΚ.

27/05/2016 10:44
Για όσους ενδιαφέρονται να παίξουν στοίχημα εκτός Ελλάδος το skrill και το neteller μάλλον βρήκαν το παραθυράκι στον νόμο και όποιος έχει λογαριασμό σ' αυτά μπορεί να παίξει όπου θέλει. Είτε σε bookmakers είτε σε agents τύπου BET-IBC, premium tradings, asianconnect88 κ.λ.π. αν θέλει να παίξει σε παραπάνω από έναν. Κι για όσους νομίζουν ότι το να βγουν λεφτά έξω είναι προδοσία η εφορία θα βγάλει πολύ περισσότερα λεφτά από την εφορία των κερδών από τις μεγαλύτερες αποδόσεις απ' όσα βγάζει από τον Μελισανίδη και τα τσιράκια του.

30/05/2016 10:35
Η ΑΕΚ μπορεί να κέρδισε το κύηπελλο έχασε όμως τα ειστήρια του Champion League. Όποιος έχει την παραμικρή γνώση από επιχειρήσεις γνωρίζει ότι αυτό για τον Μελισανίδη είναι μερικά εκατομμύρια ζημιά. Και πως θα τη ρεφάρει αυτή τη ζημιά; Μα είναι τόσο απλό! Θα χαμηλώσει τις αποδόσεις στο στοίχημα στον ΟΠΑΠ. Επειδή λοιπόν εγώ δεν γουστάρω να πληρώσω τις βλακείες του Μελισανίδη έκανα την επιλογή μου και παίζω έξω μέσω BET-IBC. Μπορεί μέχρι τώρα να μην έχω βγάλει πολλά λεφτά γιατί δεν έχω και πολλά λεφτά να παίξω. Αναλογικά όμως έχω βγάλει περισσότερα απ' όσα θα έβγαζα παίζοντας στον βλάκα. Αυτά περί προδοσίας για εξαγωγή χρημάτων και περί παράνομων τα ακούω βερεσέ. Μόνο για έναν λόγο έχουν βγει αυτοί οι νόμοι. Για να πάρει τα λεφτά ο "ημέτερος Κος Μελισανίδης". Αυτός και ο Σαββίδης στηρίζουν αυτή την κυβέρνηση.

03/06/2016 09:49
Συνεχίζοντας να αποδεικνύω γιατί είναι βλακεία να συνεχίσει ο κόσμος να παίζει στοίχημα στο μονοπώλιο Μελισανίδη, κοιτάξτε την επόμενη λίστα:

Η Γαλλία παίζεται στην Ελλάδα maximum 4.00 για νίκη στο Euro 2016 και στο εξωτερικό 4.10. Η Γερμανία παίζεται 4.50 και έξω παρακαλώ 5.40! Η Αγγλία 9.50 και έξω 9.80. Η Ιταλία εδώ 17 και έξω 19. Μπορεί στη Γαλλία να μην είναι μεγάλη η διαφορά. Όμως επειδή δεν θα το κερδίσει η Γαλλία, η διαφορά για την Γερμανία είναι τεράστια!

Συνεχίστε να δίνετε λεφτά στον Μελισανίδη...


06/06/2016 13:13
Μια ενημέρωση για όποιον τον ενδιαφέρει όσοι έχουν λογαριασμούς και κάρτες από το Skrill δεν εμπίπτουν πλέον στα Ελληνικά Capital control εκτός από το κομμάτι της αποστολής χρημάτων από Ελληνική τράπεζα. Όποιος έχει ήδη εκεί λεφτά μπορεί να τα κάνει ότι θέλει.

17/06/2016 10:14
Δεν ξέρω για σας αλλά είτε παίζετε κατευθείαν σε book είτε μέσω πράκτορα σ' αυτό το Euro αν συνεχίσετε να παίζετε έχετε το εγκεφαλικό στη τσέπη και το καρδιακό στη γωνία έτσι όπως μπαίνουν τα γκολ μετά το 90.

Απάντηση

Σχόλιο:  
 
Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.


Πρόγραμμα

11:00

Eurosport 1

Γερμανία - Βανουάτου

Περισσότερα
Έχεις site ή blog;

Βάλε δωρεάν ζωντανά αποτελέσματα στοιχήματος στο site ή blog σου.Πληροφορίες

Παίξε Online Στοίχημα

Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: