Forum / Συζητήσεις

Επιλογή κατηγορίας » Γενική Συζήτηση » Σύστημα για το στοίχημα.
19/06/2014 21:07
Τα στοιχήματα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπως το Πάμε στοίχημα, εκτός από τύχη και γνώσεις για τις διάφορες ομάδες, χρειάζεται να γνωρίζουμε και στατιστική και πιθανότητες, αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Η μέθοδος που θα σας παρουσιάσω βασίζεται στην διαφορά των αποδόσεων, που υπάρχουν για τον ίδιο αγώνα μεταξύ δύο bookmakers. Φυσικά όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά και όσο πιο γρήγορα ενημερωθούμε, τόσο μεγαλύτερα θα είναι τα κέρδη μας.

Φανταστείτε σε έναν αγώνα να παίζετε όλες τις δυνατές επιλογές (π.χ. να παίζετε και το under και το over ενός αγώνα) σε διαφορετικούς όμως bookmaker(=εταιρεία στοιχήματος) και να κερδίζετε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα εξαιτίας της διαφοράς των αποδόσεων.

Η μέθοδος αυτή εμφανίζεται όταν ένας bookmaker προσπαθεί να καλύψει πιθανές απώλειες του.

Στόχος κάθε bookmaker είναι να σιγουρέψει ένα περιθώριο κέρδους στον κάθε αγώνα ρυθμίζοντας τις αποδόσεις του σύμφωνα με το επιθυμητό περιθώριο κέρδους. Επειδή οι παίχτες ποντάρουν δυσανάλογα περισσότερο στο ένα αποτέλεσμα του αγώνα (π.χ. under ) οι bookmakers προσπαθούν να εξισορροπήσουν τα στοιχήματα που δέχονται προσελκύοντας πονταρίσματα στο άλλο αποτέλεσμα ώστε να μειώσουν τις πιθανές απώλειες τους ανεβάζοντας την απόδοση στο over.

Άρα, ο bookmaker εσκεμμένα παραμένει εκτεθειμένος προσδοκώντας να προσελκύσει τέτοια πονταρίσματα ώστε να κερδίσει το ίδιο , όποιο αποτέλεσμα και αν έρθει. Καθώς δεν υπάρχει κανένας λόγος για την υπόλοιπη αγορά να αλλάξει αποδόσεις, ο bookmaker μόλις δημιούργησε αυτή την μέθοδο.

Έστω σε έναν αγώνα οι bookmakers καθόρισαν τα στοιχήματα ως εξής:

Για το under στο 1,80 και για τo over στο 2,10, αφήνοντας 3% κέρδος για τον bookmaker. Καθώς περνάει ο χρόνος, ένας bookmaker A συγκεντρώνει πονταρίσματα 15.000 ευρώ στο under και μόνο 1.800 ευρω στο over. Εάν έρθει under ο bookmaker Α χάνει 10.200 ευρω (=15.000 επι 1,80 μείον τα 15.000 και μείον τα 1.800 που πονταρίστηκαν στο over). Ό στόχος του bookmaker Α σε αυτή τη φάση είναι να σταματήσει να παίρνει πονταρίσματα στο under μειώνοντας την απόδοση στο 1,65 και ταυτόχρονα να πάρει πονταρίσματα στο over αυξάνοντας την απόδοση στο 2,40. Αφού οι άλλοι bookmakers κρατούν σταθερές τις αποδόσεις, δημιουργείται πιθανότητα σίγουρου κέρδους μεταξύ των άλλων bookmakers που κράτησαν σταθερό το 1,80 στο under και του bookmaker A που ανέβασε την απόδοση στο over στο 2,40.

Ποιο είναι όμως το κέρδος σας, αν αποφασίσετε να εκμεταλλευτείτε στο συγκεκριμένο παράδειγμα την διαφορά των αποδόσεων μεταξύ των bookmakers; Ας υποθέσουμε, ότι συνολικά θέλετε να παίξετε 100 €, τότε για να υπολογίσετε πόσα χρήματα θα παίξετε στο over και πόσα στο under, πρέπει να κάνετε τους εξής υπολογισμούς:

➤ under: 100 Χ 2,40 / ( 2,40 + 1,80 ) = 57,14 σε κάποιον άλλο bookmaker

➤ over: 100 X 1,80 / ( 2,40 + 1,80 ) = 42,86 στον bookmaker Α

Το κέρδος σας, αν έρθει under θα είναι 57,14€ που παίξατε στον άλλο bookmaker Χ 1,80 η απόδοση του άλλου bookmaker - 100€ που παίξατε συνολικά και στους 2 bookmakers = 2,85€

Το κέρδος σας, αν έρθει over θα είναι 42,86€ που παίξατε Χ 2,40 η απόδοση του bookmaker Α - 100€ που παίξατε συνολικά και στους 2 bookmakers = 2,86 €

Δηλαδή παρατηρούμε ότι κερδίζουμε πάντα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα.

Φυσικά κάποιος καλοπροαίρετος θα έλεγε: "Μα είναι δυνατόν για 2,85€ να κάνω τέτοια φασαρία". Τα 2,85€ κέρδος στο κατοστάρικο, μπορεί να φαίνεται πολύ λίγο, όμως αν αυτό το κάνατε πολλές φορές τότε τα κέρδη σας θα ήταν εξωπραγματικά.

Για να το εμπεδώσετε θα σας κάνω ένα παράδειγμα:

Έστω κάποιος έχει 100€ και κατά μέσο όρο ημερησίως παίζει μόνο σε έναν αγώνα, δηλαδή παίζει σε έναν χρόνο 365 φορές και έστω κατά μέσο όρο κερδίζει 2,85% σε κάθε αγώνα που παίζει, τότε τα κέρδη του μέσα σε έναν χρόνο θα ήταν 2.848.084,06. Ναι σωστά διαβάσατε δύο εκατομμύρια οχτακόσιες σαράντα οκτώ χιλιάδες και ογδόντα τέσσερα ευρώ. Για να ελέγξετε και εσείς το αποτέλεσμα των πράξεων κάντε τα εξής:

➤ Μετά τον πρώτο αγώνα θα έχετε 102,85 € (100€ που είχατε και 2,85€ το κέρδος)

➤ Μετά τον δεύτερο αγώνα θα έχετε 105,78 € (102,85€ που είχατε και 102,85 * 2,85%=2,93 € κέρδος)

➤ Μετά τον τρίτο αγώνα θα έχετε 108,79 € (105,78€ που είχατε και 105,78 * 2,85%=3,01 € κέρδος)

Και αν τους παραπάνω υπολογισμούς τους κάνετε και για τους 365 αγώνες, τότε θα φτάσετε να έχετε 2.848.184,06€

Όπως καταλαβαίνετε, αν παίζετε στοιχήματα με την συγκεκριμένη μέθοδο, τότε έχετε και σίγουρα κέρδη, αλλά και τεράστιο όφελος. Η συγκεκριμένη μέθοδος δεν είναι τζόγος αλλά επένδυση.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Μπορεί να παίξουμε το στοίχημα με αυτά τα ποσοστά και μετά η μια από τις δυο εταιρίες να ακυρώσει τον αγώνα(με την δικαιολογία του τυπογραφικού λάθους) και να σου επιστρέψει τα χρήματα αλλά το στοίχημα στη 2η εταιρία να μην ακυρώνετε με αποτέλεσμα την απώλεια και πάλι του κεφαλαίου μας.


19/06/2014 21:09
Η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να λειτουργήσει και σε άλλους αγώνες, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. π.χ. στο μπάσκετ, στο βόλεϊ, τένις, μποξ κλπ. Και φυσικά και σε άλλα γεγονότα που δέχονται μόνο δύο αποτελέσματα.

20/06/2014 00:09
σωστος ο standardbet εγκρινεται!!! ειναι ορθολογικο και προτεινεται με ματς μπασκετ NBA οι διαφορες μεταξυ των bookmaker σε αποδοσεις ειναι εκπληκτικες, επειδη συνηθως ειναι ασχετοι απο μπασκετ!!!....

20/06/2014 08:06
καλημερα

το γνωριζω αυτο το συστημα(surebet)

απλα πρεπει να εχεις λογαριασμους σε διαφορους bet (5-6) και να εχεις παρατηρητικοτητα, κεφαλαιο και γρηγοραδα καθως και χρονο

δεν θα το εφαρμοζα...γιατι ειναι μικρο το κερδοσ ανα αγωνα..........


20/06/2014 10:23
Έχεις δίκαιο lhda1982 αλλά σκέψου τι κέρδος θα έχεις στους 30 αγώνες.

Επίσης ο μαθηματικός τύπος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε κάθε φορά είναι ο εξής: Μ Χ Γ / ( Α + Β )


20/06/2014 12:49
Ενημερωμενη η lhda 1982 !!πραγματι ο εκλεκτος φιλος standardBet αναφερεται στο surebet ,που δυστυχως μετα την αποχωρηση καποιων κολοσσιαιων στοιχηματικων εταιριων απο τον Ελλαδικο χωρο,οπως betfair,pinnacle κλπ με αποδοσεις ελκυστικες και ικανες για να πατσαρουν μεταξυ τους surebet,πλεον μετα τον νεο νομο φορολογησης αποχωρησαν ,για τον κυριο λογο οτι τους ηταν δυσβαστακτη η παρουσια τους με το εν λογω φορολογικο συστημα στην Ελλαδα,εφοσον δεν θα ειχαν κερδοφοριες ebitda συμφερουσες στην χωρα μας,και δυστυχως ενα μεγαλο ποσοστο Ελληνων επαγγελματιων παικτων στοιχηματος στην Ελλαδα που βγαζαν το ψωμακι τους με surebet, ψαχνουν νεα συστηματα για την κερδοφορια τους,και καπιοι απο αυτους δυστυχως ψαχνουν για νεα δουλεια!!!Αυτους ψηφιζουμε!!με καθε μεσο τροπο (μνημονια,νομολογιες,τροποποιησεις νομων) καταφεραν να ξετιναξουν και να καταστρεψουν καθε τι δημιουργικο σε αυτη την χωρα,και να βυθισουν ακομα και τον πιο εφυη ΕΛληνα σε συνθηκες και ψυχολογια αβεβαιοτητας για το μελον του ,με το καταληκτικο επιθυμητο αποτελεσμα που ηταν και αυτο που εγινε....Την καταστροφη καθε τι δημιουργικου και πρωτοπορου σε αυτην την χωρα!!Γιατι το παγκοσμιο συστημα διακυβερνησης φοβαται αυτη την χωρα, και το υψηλο επιπεδο εφυιας των κατοικων της!!!Ετσι να γραφουμε και γενικα πραγματακια να θυμομαστε τις καταστασεις που βιωνουμε....

20/06/2014 12:58
Kαι οι επαγγελμάτιες λάτρεις του surebet μίνανε με τις σαπουναδές μέσα στο λουτρό ψαχνοντάς πλεόν να πατσάρουν surebet μεταξύ εταιριών goalbet,bet365,stoixhman,playbet με γκανιοτες της τάξεως του 5-8% και όσων αξιοπίστων εταιριών πλέον παραμεινανε...Δύσκολο και πολυ πιο χρονοβόρο απο παλία,εώς ανέφικτο το καθημερινό πατσάρισμα surebet με τις εναπομείναντες εταιρίες....δυστυχώς..

20/06/2014 13:03
μπάσκετ ΝΒΑ έχει πιθανό εύκολο surebet με τις εταιρίες που δραστηριοποίουνται ακόμα στην Ελλάδα, αλλά μόνο κατά την διάρκεια του live,οχί πρό παιχνιδίων...πλέον το surebet ειναι νυχτερινό ''αθλημα''....

20/06/2014 14:21
BEAVIS

Mhn me upotimas kai esu kai oi alloi

epimenw me systhma vip giati sou dinei apo 40 eyrw mexri 150 katharo kerdos, analoga poso psila to paizeis kai poso pisteueis to over 3..(over3 me apodosh panw apo 3,75 symferei na to fortwneis-etsi kai exw plhrwthei se 4 agwnes ews twra...alliws bgazv pio mikro kerdos)


20/06/2014 15:47
δεν σε υποτιμω φιλεναδα κανεις λαθος!απεναντιας θεωρω οτι συγκαταλεγεσαι στις top users ,απο γυναικες εδω στο site,αν και εχεις ελλειψεις θεωρητικες και μαθηματικες κυριως!!Μην γραφουμε παλι τα ιδια φιλεναδα γινομαστε γραφικοι.....

20/06/2014 16:01
Mathmatikes den exw elleipseis , alla an eisai olh mera me aritmous endexomenws sto ena paradeigma na mhn ekana thn afairesh pou eprepe.se ekeino to shmeio....ama douleues kai esu dekawra kai me polles upoxrewseis, endexomenws na ekanes lathos.......

ayta gia na ta leme ollllllllllllllllla


20/06/2014 16:54
Aσχετο τελειος με το θεμα αυτο που θα γραψω, αλλα μου ηρθε απευθειας στο νου με την lhda1982..Mια φορα καταφερε, και περασε την πορτα των εντευκτηριων της Λεσχης Ελληνων επαγγελματιων παικτων στοιχηματος γυναικα,για εκπαιδευτικους κυριως λογους ,αλλα και επειδη χρειαζομασταν γραμματεα με γνωσεις αγγλικων...Ρε μαγκες ο betmaker θυμαμαι της ειχε βαλει τοτε μια ασκηση ρουτινας που εξασκει καθε ''νεοσσυλεκτο'', και το κυριοτερο θυμαμαι που της ειχε ξεκαθαρισει ,ηταν να απεχει απο οποιασδηποτε μορφης τσατ, ακομα και στοιχηματικων γιατι προκαλουν εθισμο αν δεν υπαρχει μετρο ,και δεν προσφερουν τιποτα ουσιαστικο...Την ιδια βραδυα την τσεκαρε να ξημεροβραδυαζεται στο τσατ που την ειχε γνωρισει χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Την επομενη ηταν φυσιολογικη η εξελιξη της ημερας....Δεν ξαναπερασε ποτε η συγκεκριμενη Κυρια την πορτα των εντευκτηριων!!!....Πειθαρχεια και αυτοελεγχος ειναι ,η μεγαλυτερη απαιτηση για να εξελιχθει ενας ερασιτεχνης σε επαγγελματια.....Μεσα σε δυο χρονια παρουσιας του betmaker (salmeida) στο agones.gr απο οσο γνωριζω εκ του ιδιου ,ενα μονο ατομο (χρηστης) καταφερε και μετεξελιχθηκε σε επαγγελματια παικτη, επειτα απο την βοηθεια και εκπαιδευση που ελαβε απο τον ιδιο τον betmaker(salmeida)...Ενας ομως ειναι αρκετος αν πληρει προυποθεσεις για επαγγελματισμο...Τελος του μηνα θα αποφοιτησει με επιτυχια!!!

20/06/2014 17:00
Δεν ειναι ο αλεστος οπως αρκετοι ΘΑ νομιζαν, δεν μου επιτρεπεται να γινει γνωστος ,και ουτε προκειται να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ και να γινει γνωστος...

17/02/2017 20:36
Κ

Απάντηση

Σχόλιο:  
 
Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.


Παίξε Online Στοίχημα

Δοκίμασε μία από τις παρακάτω δοκιμασμένες και νόμιμες Ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες: